Társ-, és Programajánló oldal

Regisztráció

Belépés

Spriccelős orgazmus, női ejakuláció – tények és tévhitek

spriccelős orgazmusRendkívül népszerű téma a spriccelős orgazmus, angol nevén squirt – tudományosan női ejakulációnak is nevezik. De mi is ez? Vagy pontosabban, mi nem? Cikkünkből megtudhatod!

Sokakat érdeklő téma, bár bődületes ökörségeket lehet olvasni róla az interneten, ezért is tartottuk fontosnak tisztázni a főbb tévhiteket.

Tévhit 1: felelőse a Bartholin-mirigyek a felelősekérte

Ez a tévhit sajnos azoktól származik, akiknek halvány fogalmuk sincs róla, hol is találhatóak a Bartholin-mirigyek. A félreértés tisztázása érdekében eláruljuk: ezek a mirigyek ugyan a hüvely bejáratánál, a kisajkak tövénél – azonban pont az alsó, vagyis a végbélnyílás felé eső oldalon találhatók, ellentétben a spriccelés forrásának már ismert helyével (húgycsőnyílás). Ráadásként még azt is megsúgjuk: a Bartholin-mirigyek közel nem termelnek annyi váladékot, amennyi a spricceléshez szükséges lenne… Tehát ezt a tévhitet megdőltnek tekinthetjük.

 Tévhit 2: a női ejakuláció nem vizelet

Mivel a húgycsőből jön, egy része (sokaknál jelentős része) igenis vizelet. Keveredhet ugyan az izgalommal arányosan hüvelyváladékkal – azonban a nagyjelenetekből (leginkább pornófilmekből) ismert mennyiség 90%-a igenis vizelet. Gratulálunk mindenkinek, aki megkóstolta – sikeresen fogyasztott párja pisijéből. Nincs ezzel semmi gond – csak ne nevezzük másnak, mint ami.

Tévhit 3: minden nő képes rá

Van egy nagyon rossz hírem: nem minden nő képes rá. Ahogy az orgazmusra sem minden nő képes, sőt, kutatások igazolják, hogy a nők 10-15%-a élete során egyetlen egyszer sem él át semmilyen orgazmust.

Aki pedig semmilyen orgazmust nem él át, az értelemszerűen ilyet sem fog. Akinek a csiklóorgazmus is nehezen megy, az ezzel jobb, ha meg sem próbálkozik. Ez a tévhit tehát szintén megdőlt.

Tévhit 4: a pornószínésznőknek van

No kérem. Érdemes tisztázni, hogy a pornószínésznőket azért hívják színésznőknek, mert játszanak – különben nem színésznek neveznénk őket. Játszanak, sokszor olyan helyzetekben szexuális örömérzetet, melyekben a legtöbb nő tudja: komoly fájdalmat élnek/élhetnek át.

Nyilatkozhatnak tehát bármit – filmjeik nézettségének növelése érdekében – a valóság ismert, ez a tévhit is megdőlt.

Tévhit 5: tanulható

Ez itt részben tévhit. A probléma vele főleg az, hogy rendszerint azok a férfiak használják érvként, akik utána felajánlják: ők majd megtanítanak erre a rendkívüli élvezetre. Nos, ha kalandot akarsz, vágj bele bátran, de ne számíts másra: szex lesz, ejakuláció pedig a másik oldalon várható. Igen, valószínűleg a 20. alkalom után is, már ha valóban kitart az “oktató” és nem csak trükknek használja ezt az érvet arra, hogy minél több nőt ágyba csaljon.

Összefoglaló

A kísérletezés jó dolog – ha azért teszed, mert élvezetesnek találod. Ha azonban csak bizonyítási kényszer áll a dolog mögött, jobb, ha mielőbb abbahagyod – rengeteg kellemetlenségtől szabadítod meg magad.

 

Társtaláló Programok
<< ápr 2014 >>
hkscpsv
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4